Közösség

Utolsó kommentek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gyönyörű körömlakk virágok egy magyar lánytól

2011.08.15. 15:22 - Művészgyerek

"A virágokhoz egyszerű rézdrótot, gyöngyöt és körömlakkot használok (igen,itt látszódik hogy mi mindenre jók a női kozmetikumok :). Inkább a kivitelezés a nehéz dolog, főleg a hajónál és a Halloween-es darabnál látszik, azok majd egy napomba kerültek. Szóval a szirmokat drótból kell meghajlítani, rávinni a festéket, majd megvárni amíg "beleszárad" és szilárd nem lesz. (Sokan nem hiszik el, hogy a lakk képes beleszáradni, így nem is nagyon próbálkoznak vele). A mintáknál és formáknál ugyanez történik, ott a drótból az alapformát hajtom meg és úgy viszem rá a festéket. Utána száradás jön, meg a további kifestőzés. Ez az a rész, amit felesleges részleteznem :) Körvonalakban ennyi.

Az ékszerek is ugyanezen az elven készülnek,a körömlakk ugyanis szinte törékenyre szárad, így nagyobb a széttörés esélye mint az olvadásé :P Még az üvegnyakláncot említeném meg: ha már elfogyott a körömlakk, kimosom az üveget acetonnal,és kifestem.Gyöngyöt szórok bele,felengedem vízzel, lezárom és kész a házi "hógömb". A körömlakk minden része felhasználásra kerül, ezt hívják talán igazi környezettudatosságnak ;) "

Balogh Fanni további munkáit itt és itt találod!

Amennyiben te is szeretnéd az oldalon viszontlátni műveid, küldj egy mailt a muveszblog@gmail.com címre, és ha munkáid színvonala és kreativitása elnyerik tetszésemet, természetesen felkerül az oldalra egy poszt formájában. ;)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.



süti beállítások módosítása