Közösség

Utolsó kommentek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fotózás szerelmesei figyelem!

2011.06.16. 22:28 - Művészgyerek

 A minap azon gondolkodám, hogy is tudnám nektek meghálálni, hogy itt vagytok. :) Az az ötletem támadt, hogy legyen egy új rovat, "A hét képe". Ha szeretsz fotózni és szeretnéd viszont látni műved, küldd be az oldal címére (muveszblog@gmail.com), és minden héten kiválasztok egyet, ami a legjobban megfogott. Ez kikerül a weboldalra, és a facebook csoportba is "A hét képe" címen. Természetesen a fotós nevével, weboldalával, elérhetőségeivel. :) Nem kritérium, hogy profi fotós legyél, az egyszemélyes zsűri ugyanis én leszek. Remélem meghoztam a kedveteket! ;) Az egyéb művészetek iránt érdeklődők se csüggedjenek, egyre több ilyen újítás várható, szeretnék mindenkinek kedvezni.

UPDATE!

Felvetődött az ötlet, hogy az egyes hetekben különböző témák legyenek feldobva, így aztán azzal kapcsolatos képeket kellene készítenetek. A témákat mindig az előző héten kapjátok meg a facebook csoportban, hogy legyen időtök kreatívkodni. Célszerű tehát csatlakozni az oldal facebook közösségéhez. A kreativitás legyen veletek! ;)

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paprika Jancsi 2011.06.17. 08:28:53

csak sima kép vagy fel lehet turbózni egy kis szerkesztéssel? ;D


süti beállítások módosítása