Közösség

Utolsó kommentek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FELHÍVÁS! - Tegyünk együtt a fiatalokért, a művészetért!

2011.03.16. 18:56 - Művészgyerek

 
A Kreatív művészet blog nem titkolt célja, hogy a fiatalokat motiválja a művészetek világa felé. A mai világban pedig a legrövidebb út feléjük, az internet. Ezért is választottam ezt a platformot, mert nekünk kell rámutatnunk, hogy a világháló szennye mellett igen is választhatják az alkotást, az értéket. Éppen ezért, és a blog sikerén felbuzdulva, ami (remélhetőleg teret ad ennek a kezdeményezésnek) szeretnék indítani egy kreatív pályázatot, amihez támogatókra lenne szükségem. A pályázat pontos részleteiről később, ami a lényeg, hogy több korosztály, több fajta kategóriában nevezhetne, természetesen a támogatókra azért lenne szükség, hogy a nyereményeket biztosítsák a nyerteseknek.
 
Kitől?          
 
 Várom cégek, magánszemélyek bármilyen jellegű felajánlását.
 
Kinek?     
 
 A tervezett pályázat díjazottjai részére.
 
Cserébe    
 
 A legbőkezűbb támogatók neve, cége, vagy weboldala szerepelni fog a pályázat összes beküldött anyagán, a Kreatív művészet blogon, és az oldal facebook csoportján. Ezen kívül a legnagyobb nyereményt felajánló hirdethet a Kreatív művészetek blogon egy meghatározott ideig (min. 1 hét) teljesen ingyen.
 
 
Kérem mindenkitől, hogy egy kis időre vonatkoztasson el attól, hogy esetlegesen mennyire érné meg neki ez a dolog, mennyire térülne meg a támogatása. Legyen ez most egy olyan kivételes helyzet, amikor az eszmei értékek az igazán fontosak. Ha csak egy kis lépés is, de tegyünk együtt a fiatalokért, a művészetért!
 
Abban az esetben, ha nem áll módodban felajánlást tenni, már azzal is sokat segítesz, ha megosztod, likeolod ezt a felhívást, hogy minél több emberhez eljusson.
 
 
 

Az ajánlatokat a muveszblog@gmail.com címre várjuk.

 

2011.03.16

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása