Közösség

Utolsó kommentek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ti küldtétek - Sakk készlet boros dugóból

2011.03.16. 21:12 - Művészgyerek

Ügyeljetek arra, hogy a Tetszik gomb megnyomása után megerősítsétek a like-otokat!

 

Az imént bemutatott művet Máté küldte be nekem. Ezúton is köszönöm, hogy megosztotta velünk eme nagyszerű alkotását. Ha ti is kedvet kaptatok, hogy megmutassátok mit tudtok, írjatok nekem a muveszblog@gmail.com címre, és ha igazán kreatívat alkottok, viszont láthatjátok az oldalon. A posztot kedves Máté soraival zárnám, aki csak ennyit üzent:

 "Egyszerűen csak küldeném azoknak, akik megmenekültek a Internet nevű háborgó fos óceánja közepén kialakult kis szigeten és még tudják, hogy nem sms írásra kaptunk hüvelykujjat."

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tockos 2011.03.27. 13:55:00

Érdekes megoldás az eszterga helyettesítésére :)

Matenak · http://csipszerelde.hu 2011.03.27. 21:28:58

@Tockos: Csak ajánlani tudom hasonló esetekre. :-) Amúgy nagyon jó, amikor néha pontosan a dugó közepébe találsz bele a fúrószárral és így picit sem kóvályog forgás közben az alany...16 paraszt elkészítését ez az érzés fel tudja dobni valamennyire. :-]


süti beállítások módosítása