Közösség

Utolsó kommentek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Street art - Elképesztően élethű falfestmények

2011.03.15. 17:00 - Művészgyerek

Címkék: street art

 

Ügyeljetek arra, hogy a Tetszik gomb megnyomása után megerősítsétek a like-otokat!

 

Ügyeljetek arra, hogy a Tetszik gomb megnyomása után megerősítsétek a like-otokat!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mcfat 2011.03.16. 20:01:25

HAZUDÁSS EZEK IGAZI EMBEREEEK ILYEN NIIINCS BAAZDD :D

fulopmiklos · http://mountainbike.blog.hu 2011.03.18. 16:24:27

Ezek nem falfestmények! Ezek az egyik legnagyobb fiatal amerikai kortárs festő nagyméretű festményei!

mugheb 2011.03.19. 22:44:23

Sajnos téves, ez nem street art, hanem David Jon Kassan amerikai hiperrealista művész fatáblára festett képei, kétségkívül feljön a gugliban egy tonna nagyokos találat, amelyik mind streetezik meg wallozik, de jobban hiszek a fickó hivatalos weboldalának, davidkassan.com/
Amúgy észre kéne venni, hogy az alakok kompozícióba vannak helyezve, amiknek részei a "falon" szereplő háttérfirkák; ha valóban street art volna, csak úgy, esetlegesen volnának valahová odacseszve a falra (nem volna mettől meddig). Ezenkívülaművészi színvonaluk is jócskán felülhaladja a graffitikét (ez nem fotóhű ábrázolás, ezek tudatos, átgondoltan stilizált festmények).

janosakos 2011.05.23. 13:14:06

Bizony, Richárdnak igaza van. Amit még hozzáfűznék, hogy a képek háttere is meg van festve. A falak ahol repedezettnek tűnnek ott valójában sík felület van. David Jon Kassan rajztudása alapján szerintem világviszonylatot tekintve benne van top 5-ben, mármint ha az akadémikus rajzolást nézzük a pontos leképezés szempontjából, bármely segítség (pl.projektor) nélkül.

velö 2011.05.27. 17:51:36

Sympli cool.
Igy kell tudni festeni. Aki ezt a szinvonalat nem üti meg, jobb ha abbahagyja a màzolàst. A festés kézmüvesség mesterfokon. Ma a nagy "müvészeket" a kritikusok és a galeristàk csinàljàk, mert ök magyaràzzàk el a pornépnek, hogy mi van a képen, meg hogy az milyen franko. Az okostojàs néz intenziv az alkotàs elött, komoly hozzàértö pofàval hümmög és bologat.

- Egy képet nem kell "érteni." A középkorban ugananazt a festményt talàlta szépnek a pàpa mint a halaskofa.


süti beállítások módosítása