Közösség

Utolsó kommentek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ti küldtétek - Asztal és szék sörösdobozból

2011.08.23. 08:35 - Művészgyerek

Emlékeztek még Mátéra? Igen, ő az, aki anno elkészítette azt a sakktáblát boros dugókból. Eljött az idő, hogy ismét megmutassa nekünk kreativitását. Ezt a kis garnitúrát nászajándékba csinálta egy barátjának. Egyébként a székben 261 doboz van, az asztalban pedig 92, így mondhatjuk, hogy majd' 177 liter sör elpusztítása szükségeltetett eme remekműhöz, ami már önmagában nem kis kihívás. Természetesen ehhez a feladathoz akadtak hőséges segítői is. Ismét csak azt tudom üzenni Máténak, hogy le kalappal. Ez egy igazán nagyszerű ajándék. Nem csak az ötlet kiváló, de a kivitelezés, megvalósítás is igazán szépre sikerült. Gratulálok, szép munka! ;)

Ha Te is megmutatnád alkotókészséged, kreativitásod, küldj levelet a muveszblog@gmail.com címre.

Ne feledjétek, újra van "A hét képe" rovat. Az eheti témánk: Szivárvány. A képeket a hetkepe@gmail.com címre várom.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.08.23. 09:43:52

Hát,maga ötlet kiváló. A kivitelezés kiváló. Nászajándéknak borzalmas.

Matenak · http://csipszerelde.hu 2011.08.23. 10:07:28

Kívülálló szempontjából igazad lehet batgirl. :) De egyrészt nagyon régi barátságról van szó, így képtelen lettem volna kiszúrni a szemét egy étkészlettel, vagy bármi más kommersz, pénzzel megvásárolható dologgal. Másrészt ha nem lett volna esküvő, akkor is megkapta volna, csak így kapóra jött az alkalom, amit hülye lettem volna kihagyni. ;-)

Olman · http://szofejto.blog.hu/ 2011.08.23. 10:52:30

Mindig is sajnáltam szétlapítani a dobozokat, most már lesz céluk. :)


süti beállítások módosítása