Közösség

Utolsó kommentek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A hét képe: Nyár

2011.07.20. 10:18 - Művészgyerek

Sziasztok! Egy kicsit el voltam havazva mostanában, ezért csak most sikerült kihirdetni a hét képét. A továbbiakban minden megy a megszokott módon, azaz szerdánként kerül ki a nyertes fotó. A dolog annyiban a változott, hogy ezentúl a hetkepe@gmail.com címre küldjétek a képeket. A napi 40-50 levél között ugyanis eléggé nehéz volt követni a történéseket. Így már sokkal átláthatóbb lesz a hét képe projekt. :)

Eme kis bevezető után rátérnék a lényegre. Ezen a héten tehát a hét képe címet Jobbágy Marietta alkotása nyerte el. Engem nagyon megfogott a kép hangulatvilága, remélem nektek is tetszik. Gratulálok Mariettának és persze a többieknek is! Ismét nagyon ügyesek voltatok. Marietta további képeit itt megtekintheted.

Ha te is szeretnéd viszontlátni alkotásod, weboldalad, galériád elérhetőségével az oldalon, nincs más dolgod, mint az éppen adott témában beküldeni egy saját készítésű fotód. Ha elég ügyes vagy, a következő héten talán a Te képed lesz a hét képe. Ügyeskedjetek, kreatívkodjatok, és ne felejtsétek, a képeket már az új címre várom! hetkepe@gmail.com

Az eheti téma: Élet.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása